Verco SEO title

VERCO

150 jaar familiale ondernemerschap
Het ondernemen zit de familie Versichele al 150 jaar in het bloed. De geschiedenis van het bedrijf gaat terug tot 1872, wanneer de familie Versichele eerst een reputatie geniet als koperslagers en later overstapt op de productie van gegalvaniseerde emmers. In de jaren 60 ontwikkelt Joseph Versichele de eerste gegalvaniseerde convector en legt daarmee de basis voor het huidige familiebedrijf.

Het Europees verhaal
Door een jarenlange expertise veroverde VERCO een stabiele plaats op de Europese markt. De verwarmings-en koelingssystemen worden in België zelf vervaardigd. Als Europese speler voert VERCO de producten voor het merendeel uit.
VERCO richt zich zowel naar de industriële als privémarkt en ontwikkelt verwarmings-en koelingssystemen op maat voor industriehallen, kantoorgebouwen, toonzalen, winkelcentra,... Daarnaast biedt VERCO ook geïntegreerde oplossingen voor centrale verwarming in privéwoningen.

Continuïteit, kwaliteit en flexibiliteit
De eeuwenlange deskundigheid en ervaring maken van innovatie een belangrijke pijler bij VERCO. De nieuwste evoluties op het vlak van koeling en verwarming worden op de voet gevolgd.
Daarbij wordt kwaliteit en duurzaamheid van het productassortiment hoog in het vaandel gedragen.
De minutieuze opvolging van de projecten, van offerte tot oplevering, maakt onze dienstverlening sterk klantgericht. Hoogwaardige en flexibele oplossingen voor verwarming en koeling: op maat en stijlvol integreerbaar, dat is VERCO.

Millimeterwerk
Maatwerk. Dat is de meerwaarde van VERCO in 1 woord. Waar andere producenten zich meer en meer op massaproductie richten, opteert VERCO resoluut voor de nichemarkt van kleinere projecten. De volledige productie gebeurt in de vestiging te Deinze waardoor de levertijden ingekort worden. Alles is afgewerkt tot op de millimeter en uitgevoerd in een kleur naar keuze. Zo zorgt VERCO letterlijk en figuurlijk voor de stijlvolle omkadering in de projecten van de opdrachtgevers.